Nieuwe video: Adam Lambert – Another Lonely Night

De nieuwe plaat van Adam Lambert, The Original HIgh, is nu verkrijgbaar en daarop staat natuurlijk de hit Ghost Town. De tweede single hiervan is Another Lonely Night, waarvan je de video nu kunt bekijken.

Vanaf het moment dat Adem Lambert Another day another lonely night schalt, weet je al dat het geen al te vrolijke videoclip gaat worden. We zien een aantal mensen in Las Vegas die zich gereedmaken voor een nieuwe werkdienst. Onder meer een trouwambtenaar, een Braziliaanse danseres en een professionele stripper. Ze hebben allen één overeenkomst: onder alle glitter en glamour voelen ze zich verschrikkelijk eenzaam. Dat zie je in hun ogen. Ook al zijn ze dagelijks omgeven door een hele hoop mensen, van binnen zijn ze ongelukkig. Een clip die veel mensen zal raken, door de herkenbaarheid en de voelbare onderhuidse pijn.

En de muziek? Adam Lambert heeft zich als popartiest helemaal opnieuw ontdekt. De semi-rock heeft hij gelaten voor wat het is. Ghost Town was de hit die hem terug de hitlijsten inslingerde, maar deze Another Lonely Night is minstens net zo slim gemaakt. Denk dat ik toch maar eens The Original High ga checken op Spotify!

Lees ook: Adam Lambert – If I Had You

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Adam Lambert – Another Lonely Night

 1. Anibisfield

  Wat een vreemd artikel… Ghosttown was geflopt in meeste landen waaronder ook de VS

    /   Reply  / 
  1. Terry

   LMAO Anibisfield. No honey, Ghost Town was not a “flop”. Go do your research properly. It’s been in the charts worldwide for 20 weeks now with awards/#1/top 10 in many countries, millions of streams etc etc. I think you need to re-consider what a “flop” is. Ghost Town, The Original High and Adam Lambert are all cruising along quite nicely :D

     /   Reply  / 
  2. Jacki

   Terry & this article are both correct. Ghost Town has done very well world wide & in US & is continuing to succeed. Today yet another country – Belarus – took it to #1 in their chart & as of yesterday it’s on permanent rotation on USA radio playlists – that only happens to songs that have already proven themselves popular. Dont worry. He’s doing fine – and deservedly so.

     /   Reply  / 
 2. Adam Lambert is the BOMB

  “Another Lonely Night” is so euphoric, beautiful, catchy, relatable, and of course has the pure heavenly vocals of Adam Lambert as usual :)
  See Adam with Queen rock the jaw-dropping Ghost Town in Rock In Rio: https://www.youtube.com/watch?v=4pQx0s5F3wM&feature=youtu.be&a

    /   Reply  / 
 3. MASH

  Lekker plaatje weer! Alleen snap ik die boer? die je vlak voor het refrein hoort niet echt. :P Ook beter dat hij nu al die lagen make-up achterwege laat.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>