Nieuwe muziek: Ellie Goulding – Lost And Found

Aan het begin van november komt het nieuwe album van Ellie Goulding uit, en het is inmiddels meer dan duidelijk dat dit vol popmuziek zal staan. Grote hit Love Me Like You Do en het onlangs uitgebrachte On My Mind zullen uiteraard op Delirium staan, alsook deze nieuwe track Lost And Found.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meteen omver wordt geblazen door dit nummer. Lost And Found flirt met country en folk, maar heeft toch weer gewoon een vrij bombastisch, door Max Martin geproduceerd poprefrein. Het is duidelijk waarom dit geen single is geworden, want het heeft niet de aantrekkingskracht van de eerder genoemde nummers. Maar wel een lekker melancholisch randje.

Ik ben erg benieuwd naar wat het album gaat doen. Volgens mij is Ellie toch meer een singles-artiest (haar laatste plaat bevatte helaas ook de nodige albumvullertjes), maar wellicht dat Delirium daar verandering in kan brengen. In eigen land wordt haar release natuurlijk wel enigszins overwoekerd door de hype rondom die andere Britse dame.

Lees ook: Ellie Goulding – On My Mind

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>