Nieuwe video: JoJo – Say Love

JoJo laat er geen gras over groeien. Een paar weken terug kwam haar comeback-videoclip uit, en nu staat de opvolger al klaar. Say Love is dan ook het tweede deel van haar tringle (drie singles in één).

Waar When Love Hurts een vrij grijze dansvideo betrof, is Say Love al een pak beter (zeker ook omdat de zangeres deze keer het dansen achterwege laat). Hoe hard JoJo ook probeert, ze krijgt maar geen grip op de man van haar dromen. Ze heeft haar emotionele breakdown middenin de bossen, waar ze de longen uit haar lijf schreeuwt. I want you to say love, gilt ze. Maar ja, liefde kun je nu eenmaal niet afdwingen. Of toch wel? Want in het laatste gedeelte van de clip zoekt haar lover toch plots toenadering. Maar dat kan zich ook gewoon in JoJo’s hoofd afspelen. Open voor eigen interpretatie dus.

En de muziek? Op zich vind ik dit nummer beter dan When Love Hurts, de eigenlijke comeback-single. Maar naar het einde toe wordt het wel een beetje schreeuwerig. JoJo’s geluid is toch wat schel voor al die uithalen. Desalniettemin is ze muzikaal veel sterker dan tijdens haar gloriedagen in het begin van het millennium.

Lees ook: JoJo – When Love Hurts

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>