Nieuwe muziek: Justin Bieber – I’ll Show You

In aanloop naar zijn nieuwe plaat Purpose – die 13 november verkrijgbaar zal zijn – is Justin Bieber druk met het uitbrengen van videoclips en promonummers. Vorige week kregen we al de nieuwe single Sorry en nu heeft de Canadees een andere track online gezet: I’ll Show You.

Het is een rustiger nummer, opnieuw door Skrillex geproduceerd overigens, waarin Justin zijn beklag doet over mensen die hem niet kennen, maar die zich wel negatief over hem uitlaten. Don’t forget that I’m human, don’t forget that I’m real, zingt hij. Het lijkt meteen ook een aanval op roddelbladen, die onlangs nog een foto plaatsten van een poedelnaakte Bieber in een privé-omgeving.

Toch blijven dit soort teksten altijd een beetje abstract, want als je écht zo’n hekel hebt aan al die negatieve aandacht stap dan gewoon uit de spotlights. Of breng in ieder geval geen nieuwe muziek meer uit. Maar goed, het zal ook wel een verslavende werking hebben. Jammer genoeg klinkt Justin in zo’n rustig nummer toch ineens weer een stuk minder (geknepen af en toe) dan in de clubtracks What Do You Mean en Sorry. Op instagram heeft hij al een preview van de videoclip geplaatst. Zodra de volledige versie volgt, zal ik deze uiteraard ook uploaden.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe muziek: Justin Bieber – I’ll Show You

 1. Ferial

  Als ik jullie was zou ik maar gewoon stil zijn. Jullie snappen geen ene tering van wat Justin nou eigenlijk wel niet bedoelt. Waarom hij niet uit de spotlight stapt is omdat hij om zijn fans geeft.
  dankje

    /   Reply  / 
 2. Merel

  Hee mensen
  Jullie weten gewoon niet waar jullie het over hebben Justin Bieber is ook gewoon een mens en als hij zoiets in z’n liedje heeft hoeft het niet te beteken dat hij meteen uit de muziek wereld moet verdwijnen

    /   Reply  / 
 3. Alexia

  Waarom zou hij uit de spotlight moeten stappen? Ja, hij heeft problemen met de paparazzi. Ja, hij wil graag zijn privacy bewaren. Ik denk dat iedereen dit probleem heeft! Maar Justin stapt niet uit de spotlight omdat hij houdt van muziek schrijven en optreden en hij houdt van zijn fans. Dus de volgende keer dat je hem advies probeert te geven… denk even twee keer na voor je het publiceert.
  Dankje en een fijne dag verder :)

    /   Reply  / 
 4. megan

  hey hoi,

  Justin’s nieuwe nummer is super leuk. En hij stapt niet uit de spotlights omdat hij om zijn fans geeft en tuurlijk heeft hij wel dingen in het verleden gedaan wat niet kan maar hij is ook maar een mens net zo als wij en iedereen doet wel dingen wat niet kan, net zoals de papparazzies die hem achtervolgen en foto’s maken die doen ook dingen wat niet kan en die gaan soms ook te ver. Hij maakt expres nieuwe muziek om te laten zien hoe hij zich voelt en hij wil daar mee aangeven dat hij ook lief kan zijn en niet altijd slechte dingen doet en ik ben ook fan van hem en hij is echt heel lief en behulpzaam voor zijn zijn fans. sommige mensen weten gewoon niet waarom hij zulke muziek maakt. maar de echte fans zoals ik wel.

  groetjes, megan (belieber for ever)

    /   Reply  / 
 5. A

  Sorry maar dit slaat echt nergens op. Ik ben al fan sinds groep 6 en ik zit nu in de 3e. Ja hij heeft veel fouten gemaakt, maar dat betekend niet dat je altijd maar alles over hem kan zeggen. Ik ben zo trots op hem en jullie zouden dat ook moeten zijn. Hij maakt eens muziek die de meeste mensen leuk vinden en dan nog steeds zeggen dat hij niet kan zingen? Justin mag zeggen wat hij wil in zijn liedjes en het betekent veel voor hem. Schrijf alsjeblieft geen dingen over hem als je alleen de slechte dingen weet en verder niks.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>