Nieuwe video: Jason Derulo – Get Ugly

De nieuwe single van Jason Derulo is Get Ugly, één van de nummers van zijn meest recente plaat Everything is 4. De videoclip is nu te bekijken. 

En die clip is vrolijk en swingend, zoals we eigenlijk van Jason gewend zijn. Het begint als stripvorm – alsof er een verhaal te vertellen zou zijn, wat niet het geval is – maar mondt uiteindelijk gewoon uit in een strakke groepschoreografie. Ik krijg er een beetje een Uptown Funk-gevoel bij. Het is niet de meest indrukwekkende dans die ik Jason Derulo heb zien doen, maar de veelzijdigheid aan deelnemers en de vele leuke details maken een hoop goed.

En de muziek? Jason Derulo brengt catchy deuntjes, daar valt niks tegenin te brengen, maar het is wel vaak een gimmick. Dat varieert van trompetgeschal tot gefluit en ook hier bestaat het refrein weer uit slechts een paar kreten. Qua basis zijn het dus geen goede liedjes, maar door alle trucs en ludieke geluidjes blijft het toch in je hoofd hangen.

Lees ook: Jason Derulo – Want To Want Me

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>