Nieuwe video: Foxes – Amazing

De Britse Foxes brengt zo’n beetje elk jaar een nieuw album uit en voor februari 2016 staat All I Need op de planning. Het nieuwe voorproefje daarvan is Amazing. 

Volg je hart en doe waar je zin in hebt. Het zijn van die adviezen die vaak worden gegeven, maar waar meestal wel geld en vrije tijd voor nodig is. Amazing geeft je dezelfde tips, maar de plannen van Foxes zijn daarentegen makkelijk uitvoerbaar en low-budget. Zo knipt ze haar haren af, gaat met twee vriendinnen rondtoeren in een kampeerbusje, eet heel veel zelfgemaakte cake en heeft de avond van haar leven in een karaokebar. Het is dus een nogal voorzichtige versie van ‘doe waar je zin in hebt’.

En de muziek? Meh. Normaal ben ik wel fan van de muziek van Foxes, maar dit nummer is erg middle of the road. Clichématige teksten en een flauw refreintje. Zo komt die grote doorbraak er natuurlijk nooit.

Lees ook: Foxes – Glorious

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>