Nieuwe video: Selena Gomez – Hands To Myself

De nieuwe single van Selena Gomez is Hands To Myself, van haar meest recente album Revival. De videoclip is geregisseerd door Alek Keshishian en is nu te bekijken.

Hè jammer, deze clip was zo leuk tót de laatste scène aanbrak. Selena Gomez speelt namelijk een stalkster die het heeft voorzien op een gespierde filmster. Ze droomt niet alleen van hem, maar wil haar leven met hem delen. Daarom breekt ze in bij zijn appartement, trekt één van zijn overhemden aan en wacht ze hem op terwijl ze video’s van hem bekijkt (hoezo obsessief?).

Wat leuk dat Selena eens een keer in een andere (boosaardige) rolt kruipt, dacht ik. Maar helaas verpest het laatste shot de gehele clip. Daarin zien we Selena mét de man in kwestie naar dezelfde clip kijken. Om toch even te laten weten dat Selena niet écht verknipt is en die man heus wel interesse in haar heeft. Doodzonde!

En de muziek? Wel een goede track. Selena kent haar beperkingen en laat de kermende uithalen achterwege. Ze zingt zelfs bijna op fluistertoon, wat al snel verleidelijk klinkt. Deze nieuwe richting past haar in ieder geval goed bij haar en haar stem.

Lees ook: Selena Gomez – Same Old Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>