Nieuwe video: Taylor Swift – Out Of The Woods

Taylor Swift is nog niet klaar met 1989 en brengt een zesde videoclip uit van de succesplaat. Deze keer voor het nummer Out of the Woods. 

Hulde voor Taylor Swift dat zij na vijf videoclips van 1989 niet gemakzuchtig kiest voor een tourvideo, zoals ze dat bijvoorbeeld bij haar voorgaande album wél deed. De clip zelf is één grote metafoor voor een stormachtige relatie. Dan weer bevindt Taylor zich op de top van een berg, dan weer stort ze in een ravijn of komt ze klem te zitten in een modderpoel. Net zoals ze met de desbetreffende jongen van dag tot dag leefde, en niet wist waar het eindigen zou. De clip eindigt met de woorden: She lost him, but she found herself. Een mooie afsluiter van een succesvol era, want ik neem aan dat dit toch écht de laatste clip is?

En de muziek? Eén van de beste tracks van 1989, het refrein is met zijn vele koortjes hypnotiserend en een tikkeltje mysterieus en de productie is flawless. Pop zoals pop bedoeld is.

Lees ook: Taylor Swift – Wildest Dreams

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Taylor Swift – Out Of The Woods

  1. MASH

    Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgt, maar wat een gaaf nummer weer! En de clip is echt prachtig. Ik vraag me nu echt wel af of er ook slechte nummers op 1989 staan. Wat een wereld van verschil ook met de singles van haar vorige album.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>