Nieuwe video: Coldplay / Beyoncé – Hymm For The Weekend

De tweede single van de nieuwe Coldplay-plaat is Hymm For The Weekend, een samenwerking met niemand minder dan Beyoncé. De videoclip is vandaag in première gegaan. 

De clip – waarin ook Beyoncé haar opwachting maakt – is geschoten in Mumbai. Nou is dat sowieso al een kleurrijke stad, maar als er dan ook nog eens verfbommen en kleurschema’s aan te pas komen levert dat fantastische beelden op. De cinematografie van de clip is dan ook adembenemend. In plaats van het te omschrijven zal ik hieronder een aantal shots toevoegen, dan weet je meteen wat ik bedoel. Regisseur Ben Mor levert nu al één van de meest sprankelende videoclips van het jaar af.

En de muziek? Of het ook echt een Hymm For The Weekend wordt, moet nog blijken. Het nummer is in ieder geval het meest commerciële van de plaat A Head Full of Dreams, en spreekt met Beyoncé als featuring waarschijnlijke verschillende doelgroepen aan. Het is vooralsnog vooral een lekker opwarmertje voor het weekend, maar niet de plaat waar je helemaal op los kunt gaan.

Lees ook: Coldplay – Adventure Of A Lifetime 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>