Nieuwe muziek: Sia – One Million Bullets

Opnieuw is er een track te horen van Sia’s aankomende plaat This Is Acting. One Million Bullets is wederom een bombastische ballade, waarop Sia vocaal kan excelleren.

Na Alive en Bird Set Free is dit nu het derde soortgelijke nummer. Prachtige nummers hoor, en mooi vol geproduceerd, maar het is wel een beetje veel van hetzelfde. Eigenlijk zijn alledrie deze nummers in de stijl van Chandelier, haar grootste hit tot nu toe. Ik hoop dat Sia ook nog wat verrassingen voor ons in petto heeft. Niet alle refreinen hoeven op volle orkaansterkte te zijn om indruk te maken.

Lees ook: Sia – Alive

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>