Preview: Justin Bieber – As Long As You Love Me

Aankomende woensdag worden de fans van Justin Bieber getrakteerd op een nieuwe videoclip. Omdat de Beliebers natuurlijk nú al ongeduldig staan te trappelen, circuleren er inmiddels al een aantal previews op het internet voor As long as you love me. Maar wij laten ons geen tweede keer foppen. Bij zijn laatste video namelijk, voor Boyfriend, kwamen de geplaatste previews totaal niet terug in de uiteindelijke clip. We zullen zien of dat deze keer anders is.

De sneak lijkt op een korte speelfilm, waarin Justin de vader van zijn liefje tegenkomt. Deze man wil niet dat zijn dochter wordt teleurgesteld. Ik zie zo voor me dat een hoop Beliebers woensdag groen zullen uitslaan van jaloezie, wanneer de volledige clip verschijnt.

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Preview: Justin Bieber – As Long As You Love Me

 1. Debora Bieber

  omgg kan niet wachten I love JUSTIN BIEBER (l)

    /   Reply  / 
 2. mariska

  Dit word de beste video van justin
  justin I so praud fo you

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Nieuwe video: Justin Bieber – As Long As You Love Me | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>