Jongens One Direction showen hun lijf in nieuwe video

Het is een behoorlijke tijd geleden dat boybands hip waren, maar One Direction lijkt te zorgen voor de ommekeer. Voor het startschot van de nieuwe generatie. In thuisland Engeland is het groepje van vijf jongens al ongekend populair. Mede door hun jeugdige uitstraling en door de aanstekelijke liedje weten ze een grote groep (voornamelijk tienermeisjes) aan zich te binden. Hun nieuwe video verschijnt binnenkort, maar er zijn alvast wat foto’s voor de fans. Zonder shirt.

Even wat grappige informatie over deze jongensgroep, nu we toch bezig zijn. Het oudste lid (Louis) is 20 jaar, het jongste (Harry) is nog maar net 18. Onlangs werden de jongens op een dieet van groentensapjes gezet om hun puberpuisten tegen te houden. Hun album Up all night heeft al in behoorlijk wat landen de hitlijst getopt; het werd nummer één in onder andere de Verenigde Staten, Canada, Zweden en België. Opmerkelijk is dan weer dat deze plaat in het Verenigd Koninkrijk op twee bleef steken.

Enfin, de nieuwe videoclip is gedraaid voor het toepasselijke nummer Live while we’re young. Binnenkort dus kun je de review daarvan op videoclips.blog.nl verwachten! Hierbij alvast de foto’s, waaruit blijkt dat het een natte boel wordt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongens One Direction showen hun lijf in nieuwe video

  1. vinn

    Wat is nou de grappige informatie?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>