Preview: Taylor Swift – We Are Never Ever Coming Back Together

De Amerikaanse country-zangeres Taylor Swift beleeft gouden tijden. Niet alleen heeft zij haar allereerste nummer-1-hit gescoord in haar thuisland, ze verdient wereldwijd ook nog eens het meeste van alle artiesten. Meer dus dan bijvoorbeeld Bon Jovi, Lady Gaga en Adele (overigens ook alle drie aanwezig in de top10 van grootverdieners). Morgen komt Taylors nieuwe videoclip uit en hier is alvast een voorproefje!Ondanks de wat deprimerende titel feest de zangeres er op los. Zodra de videoclip in zijn geheel te bekijken is, verschijnt er uiteraard een review!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview: Taylor Swift – We Are Never Ever Coming Back Together

  1. Annemiek

    Video van katy Perry Birthday en dan zeg ik pffffffffff Goed zo wijfie al ben je oud en niet zo mooi meer laat zie wie je ben! Toppie!!!! Wees blij dat je nog leeft en gezond ben. Gr.Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>