Video: Ke$ha fluit refrein van nieuwe single

Ke$ha bevindt zich in de metro in Tokyo, als ze luistert naar haar nieuwe single Die Young. Wij, als luisteraars, horen nog niets van die single. Maar Kes is zo lief om met de melodie mee te fluiten, zodat we toch al een idee krijgen. Originele manier om een voorproefje te geven! Bekijk hier de video.

Die Youngwordt de eerste single van haar tweede album, na haar succesvolle debuut Animal. Benieuwd met wat voor videoclip ze dan op de proppen komt!

Update: er is nu ook een video waar ze het refrein zingt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>