Preview: Nelly Furtado – Parking Lot

Het wil Nelly Furtado momenteel nog niet echt lukken met haar nieuwe materiaal. Haar eerste twee singles van het album The Spirit Indestructable scoorden in ieder geval beneden verwachting. Dat is natuurlijk het risico van het vak en bovendien klinken Nelly’s nieuwe nummers een stuk killer en nasaler. En daarmee dus minder aantrekkelijk voor de massa. Maar misschien brengt Parking Lot hier verandering in.

Persoonlijk houd ik wel van Nelly’s experiment. Ze toont hiermee aan niet stil te willen blijven staan. Ik hoor sowieso liever haar Engelstalige platen dan haar Spaanse folkmuziek. Maar helemaal onverwacht vind ik het uitblijven van hits niet: Big hoops vond ik wel uitdagend, maar titelnummer The spirit indestructable een tikkie te schel.

De video voor Parking lot is – hoe verrassend – opgenomen op een parkeerplaats. Bekijk hieronder wat Nelly erover te zeggen heeft. De video zal morgen verschijnen, dus dan volgt ook de volledige review. Het nieuwe album van de zangeres ligt aan het einde van deze week in de schappen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>