Christina blijft Your Body-video teasen

Christina Aguilera weet de spanning voor haar nieuwe video goed op te bouwen. Een tikkeltje té goed misschien zelfs, want wij beginnen ongeduldig te worden! Leuk, al die teasers, maar inmiddels willen we de vólle drie minuten, Christien! Of is het de bedoeling dat we de videoclip al volledig hebben gezien, alleen nog niet in de juiste volgorde?

Aan de hand van verschillende teasers hebben we namelijk al een duidelijk beeld welke kant Your Body opgaat. Er zijn aardig wat zachte filters overheen gegooid, Christina is te zien als wulpse schoonmaakster en steekt een auto in de fik met roze vuur. Het ziet er allemaal beeldig uit, dus we willen deze week ein-de-lijk die clip-première!

Bekijk hier de eerste teaser:

Bekijk hier de tweede:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>