Preview: Adele – Skyfall (exclusief)

Ook zo benieuwd naar het nieuwe nummer van Adele slash de soundtrack van James Bond? Beluister hier alvast een preview van Skyfall, die veel – heel veel – goeds belooft! De officiële release staat gepland voor 5 oktober, de videoclip volgt spoedig daarna. Klik hier of hier als onderstaande player niet werkt.

 

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>