Preview video: Nicki Minaj – The Boys

Overzichtelijk zal de discografie van Nicki Minaj wel nooit worden. Terwijl ze in Europa nog singles uitbrengt van haar laatste album, heeft ze voor Amerika alweer nieuw werk klaar. The Boys is zo’n nieuwe plaat, die ook maar meteen van videoclip wordt voorzien. Videoclips.blog heeft dus niets te klagen, behalve als dit duizelingwekkend aantal releases ten koste gaat van de kwaliteit van de clips natuurlijk!

In deze behind the scenes-video zie je Nicki op de set tijdens opnames. Het is een zuurstok roze bedoening daar. Als Nicki tegen haar crew praat lijkt ze net zo bizar als we haar kennen. Zou ze in het dagelijks leven altijd zo overdreven praten? In ieder geval belooft de clip te worden voorzien van een flink Nicki-sausje, vol gekke bekken en kleurexplosies. Toch benieuwd hoe lang de rapster hier nog mee blijft scoren.

NICKI MINAJ – BEHIND THE SCENES OF “THE BOYS” MUSIC VIDEO from GRIZZ LEE on Vimeo.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview video: Nicki Minaj – The Boys

  1. silver price

    Overzichtelijk zal de discografie van Nicki Minaj wel nooit worden. Terwijl ze in Europa nog singles uitbrengt van haar laatste album , heeft ze voor Amerika alweer nieuw werk klaar. The Boys is zo’n nieuwe plaat, die ook maar meteen van videoclip wordt voorzien. Videoclips.blog heeft dus niets te klagen, behalve als dit duizelingwekkend aantal releases ten koste gaat van de kwaliteit van de clips natuurlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>