Preview video: Carly Rae Jepsen – This Kiss

Wat te doen na een wereldwijde monsterhit als Call me maybe? De vervolgstap van Carly Rae Jepsen is voor de muziekwereld reuze interessant. De jonge Canadese is in ieder geval niet van plan een one-hit-wonder te blijven en stuurt spoedig This Kiss naar de radiostations. En in de preview van de videoclip wordt alvast heel wat afgekust!

Uit de 24 seconden die we horen, blijkt dat het opnieuw om een lichte dancetrack gaat. Benieuwd of ze hiermee wellicht de volgende stap zet in een glansrijke carrière, of dat haar naam toch geruisloos van het toneel zal verdwijnen. Wordt spoedig vervolgd…

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview video: Carly Rae Jepsen – This Kiss

  1. vinn

    Ik denk dat Carly nog wel een paar hitjes scoort maar dat ze niet een blijvertje is.
    Ze is natuurlijk al geflopt voor haar “doorbraak” met Call Me Maybe

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>