Preview video: Justin Bieber – All That Matters

Justin Bieber laat zich helemaal gaan in de preview voor All That Matters. Hij heeft het wel érg gezellig met een jonge wulpse blondine. Dit uiteraard tot grote onvrede van talloze Beliebers, die nog steeds in afwachting zijn van een huwelijksaanzoek.

Een greep uit de hilarische youtube comments: ‘this girl needs to get off my man’ – ‘Wtf…. that’s my my man!’ – ‘I can’t believe it’s real’ – ‘The girl is married in the video, so we still have a chance with him’ – ‘btw the girl’s ass is fucking huge’ -  ‘my heart is officially broken’ – ‘That should be me, half naked…’

En dan zijn dit nog maar zestien seconden, dat wordt nog wat als de hele video uitkomt! Zet de popcorn maar vast klaar. Btw. wat klinkt Justin hier verschrikkelijk nasaal! Het is te hopen dat All That Matters in zijn geheel beter te behappen is. Zodra de videoclip verschijnt, kun je hier uiteraard de review verwachten.

Lees ook:Nieuwe video: Justin Bieber / Ludacris – All Around The World
Lees ook:Nieuwe video: Justin Bieber – As Long As You Love Me
Lees ook:Nieuwe video: Justin Bieber / Nicki Minaj – Beauty And A Beat

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>