Preview video: Jennifer Lopez – Same Girl

Dit lijkt wel een rechtstreeks vervolg op I’m still Jenny From The Block! Of op zijn minst een reminder. In de preview voor Same Girl, haar nieuwe single, maakt Jennifer namelijk wéér duidelijk waar ze precies vandaan komt. Met een New York Yankees pet op haar hoofd staat ze in een wat lugubere straat, waar met koeienletters ‘Bronx’ op de muur is geklad. I’m still the same girl, zingt Jen. Ook al heeft ze de straat nu waarschijnlijk af laten zetten door een tiental beveiligers en draagt ze peperdure sieraden, Jennifer wil ons doen geloven dat ze echt geen steek is veranderd. Ik ben benieuwd of die boodschap in de volledige versie wél overkomt.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Preview video: Jennifer Lopez – Same Girl

  1. baantjer

    Leuk stukje, verwoord precies wat ik ook denk ;-)

      /   Reply  / 
  2. Anemiek

    Er zijn veel power-woman,s daar is zij er een van! Maar ook onder de gewone vrouwen zijn die er.. Door hun schoonheid ,werk , uitstraling, karakter, goedheid, zorgzaamheid, jeugdigheid kortom door heel veel dingen waar door deze vrouwen uitblinken en de titel krijgen een Power-Woman te zijn!! Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>