Preview video: One Direction – Midnight Memories

Aanstaande vrijdag verschijnt de langverwachte videoclip van One Directions Midnight Memories en inmiddels zijn de eerste previews te bekijken. Ok, het betreffen slechts gifjes van enkele seconden, maar die moeten de ongeduldige fans dan maar even zoet houden. Leuk feitje: deze clip zal de laatste zijn waarin één van de jongens een tiener is. Op 1 februari wordt Harry Styles namelijk 20 en dan zijn alle vijf de leden tiener-af. De oudste (Louis) is inmiddels zelfs al 22. Zo hard kan het gaan.

Het belooft een ludieke clip te worden, aangezien de vijf jongens in één van de previews op een scootmobiel zitten. In het andere gifje is een LP te zien van hun eigen Midnight Memories. Hieronder ook nog enkele foto’s van de set. Wat zijn jullie verwachtingen?

Twee grote videoclip releases in één week. Wie heeft jouw voorkeur?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Nieuwe video: One Direction – Best Song Ever
Lees ook:Nieuwe video: One Direction – One Way Or Another
Lees ook:Nieuwe video: One Direction – Live While We’re Young
Lees ook:Nieuwe video: One Direction – Kiss You

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>