Preview video: Justin Bieber – Confident

Justin Bieber is de afgelopen maanden onafgebroken in het nieuws geweest. Dan weer omdat hij sterallures zou hebben, dan weer om dat hij stopt met zingen en dan weer omdat hij is betrapt met drugs en is gearresteerd wegen het meedoen aan straatracen. Never a dull moment, zou je zo zeggen, maar bij veel mensen is zijn verwende gedrag van de laatste tijd in het verkeerde keelgat geschoten. Vooral in Amerika krijgt het tieneridool er flink van langs. En dus is het de vraag hoe lang Justin Bieber eigenlijk nog zijn gang kan blijven gaan.

Hoe vaak hij ook in het nieuws komt, opmerkelijk genoeg gaat het bijna nooit over zijn muziek of over zijn videoclips. Terwijl hij toch in de eerste plaats een artiest is. Maar als het aan Justin zelf ligt wordt de nadruk de komende tijd juist weer gelegd op zijn prestaties. Om ook nog met positief nieuws de media te halen zal er nog deze week een nieuwe videoclip worden uitgebracht. Zou het toeval zijn dat die nieuwe single Confident heet? Of is dat ook weer een middelvinger naar de rest van de wereld?

Saillant detail is bovendien dat deze videoclip in dezelfde week verschijnt als de nieuwe van One Direction (Midnight Memories). Normaal gesproken wordt er alles aan gedaan om zulke releases niet in dezelfde week te laten plaatsvinden, om de concurrentie uit de weg te gaan. Nu zal de spotlight dus moeten worden gedeeld. Bekijk hieronder alvast een preview van Justin Biebers Confident die er, eerlijk is eerlijk, behoorlijk veelbelovend uitziet.

Twee grote videoclip releases in één week. Wie heeft jouw voorkeur?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Nieuwe video: Justin Bieber – Hold Tight

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>