Preview video: Katy Perry – Dark Horse

Katy Perry beleefde een behoorlijk succesvol 2013, nadat zij enige tijd uit de spotlight was verdwenen. Roar werd weliswaar bestempeld als veilige keuze, maar groeide desalniettemin uit tot een wereldwijde hit. De bijbehorende videoclip is inmiddels bijna 400 miljoen keer bekeken. De tweede single Unconditionally werd vervolgens niet het zegevierende vervolg waarop werd gehoopt, maar ‘promosingle’ Dark Horse steeg in Amerika naar de eerste plaats van de billboard zonder al te veel promotie. Daarom is dit nummer uitgekozen als derde single.

Lees ook: Katy Perry – Roar
Lees ook: Katy Perry – Unconditionally

Inmiddels is de preview van de videoclip te bekijken en Katy heeft zich voor de gelegenheid omgedoopt tot Katy Pätra. Dark Horse krijgt namelijk – geheel tegen mijn verwachting in eigenlijk – een Egyptisch thema. Volgens een eeuwenoude legende leefde er een magische koningin in Memphis. Tijdens iedere eclips kwamen mannen van over de hele wereld naar Egypte om haar hart te veroveren. Meestal tevergeefs. Degene die haar in vuur en vlam zou zetten zou een fabelachtig leven wachten, maar de mislukkelingen werden gestraft. Wie wordt de man die haar laat smelten?

Een veelbelovende preview die absoluut nieuwsgierig maakt naar meer. Had iemand zien aankomen dat Katy zou veranderen in Cleopatra voor Dark Horse? Wat mij betreft een verrassende twist. Ik ben dan ook benieuwd naar het eindresultaat, na de toch wat kinderlijke clip voor Roar en de mooie, maar traditionele clip voor Unconditionally. Voor de volledige versie moeten we echter nog een ruime week geduld hebben; die zal namelijk verschijnen op 20 februari.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>