Preview video: Beyoncé / Kanye West – Drunk In Love (remix)

Alsof Beyoncé ons nog niet genoeg heeft verwend met haar plotselinge visuele verzamelwerk, zit er alweer een nieuwe videoclip aan te komen van de zangeres. Deze keer werkt ze (opnieuw) samen met Kanye West voor een remix van Drunk In Love. Het origineel met haar eigen man was al voorzien van een stomende video op het strand, en ook deze nieuwe versie krijgt een geheel eigen clip. In de preview is Beyoncé alvast te zien als cowgirl.

Lees ook: Beyoncé / Jay-Z – Drunk In Love

We zien beelden van Beyoncé tussen de paarden, terwijl ze met een lasso om haar hoofd slingert. Het is nog niet bekend wanneer de volledige versie van de videoclip te bekijken is, maar Beyoncé kennende zal ‘ie wel plotseling online staan. Zonder enige aankondiging. En misschien ook nog wel albumpje erbij vol nieuwe nummers, als ze dan toch bezig is. Ja, hopelijk beseft Beyoncé dat ze de lat voor zichzelf inmiddels erg hoog heeft gelegd! De remix, die op Valentijnsdag werd uitgebracht, kun je hieronder al wel in zijn geheel beluisteren. Uiteraard is het grootste gedeelte van Kanye’s rap niet geschikt voor de ‘schone’ Amerikaanse versie, maar je kunt je vast indenken wat hij op al die stilgevallen momenten roept.

Eerder hebben we alle videoclip van het titelloze visuele album Beyoncé al besproken. Jullie favoriet was die voor Partition.
Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven
Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue
Nieuwe video: Beyoncé – Partition
Nieuwe video: Beyoncé – No Angel
Nieuwe video: Beyoncé / Chimamanda Ngozi Adiche – ***Flawless
Nieuwe video: Beyoncé – Jealous
Nieuwe video: Beyoncé / Frank Ocean – Superpower
Nieuwe video: Beyoncé – Rocket

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>