Preview video: Katy Perry – Birthday

Morgen verschijnt de nieuwe videoclip van Katy Perry. Omdat de zangeres al drie groots opgezette clips van haar album Prism heeft uitgebracht, bedacht ze voor Birthday iets anders. De zangeres is in de verkleedkist gedoken en heeft zichzelf vermomd als vijf totaal uiteenlopende karakters.

Onder de noemer ‘World’s worst birthday party entertainers‘ worden de vijf entertainers aan je voorgesteld. Ze geven allen optredens op feesten en partijtjes, maar zijn daar dus bedroevend slecht in. Kriss the Clown doet het alleen maar voor de centen en Princess Mandee is meer geïnteresseerd in haar telefoon dan haar gesprekspartner. Katy Perry krijgt het toch telkens weer voor elkaar om je nieuwsgierig te maken naar haar videoclips, door met verrassende concepten te komen. Ik ben erg benieuwd hoe het geheel er uit komt te zien.

Over het nummer zal ik morgen wat verder uitweiden (tipje van de sluier: lichter dan dit kan popmuziek niet zijn) en dan zal ik ook de volledige clip bespreken. Bekijk hier nog eens de lyric video van Birthday.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview video: Katy Perry – Birthday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>