Preview video: Ariana Grande – Love Me Harder

Er zit weer een nieuwe Ariana Grande-videoclip aan te komen. En daar kijken we reikhalzend naar uit, want het is een clip die geregisseerd is door Alfredo Flores, een jonge creatieve regisseur met veelal frisse ideeën. Wanneer ‘Love Me Harder’ verschijnt is nog niet duidelijk, maar er is al wel een preview te bekijken.

Daarvan worden we nog niet heel veel wijzer, maar het is altijd leuk om even een kijkje achter de schermen te krijgen natuurlijk. Al is het nog zo kort. Ik ben benieuwd of we deze keer iets meer verhaal krijgen, want Ariana’s laatste twee clips draaiden vooral om het mooie plaatje. Maar aangezien Love Me Harder geen clubtrack is, maar wat gevoeliger van aard, zou het wel eens een verrassend resultaat kunnen opleveren. De track is overigens een samenwerking met The Weeknd en is hier in z’n geheel te beluisteren.

Lees ook: Ariana Grande – Break Free

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>