Preview video: One Direction – Night Changes

Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe videoclip van One Direction, in de week waarin je toch al nauwelijks om de jongens heen kunt. Ze lanceerden namelijk hun vierde album FOUR, dat momenteel in nogal wat landen bovenaan de download-charts staat. Voor de Nederlandse fans kwam er ook nog een leuke verrassing: One Direction zal in de uitzending van 8 december een bezoekje brengen aan RTL Late Night.

De clip voor Night Changes belooft een romantische aangelegenheid te worden. Er zijn inmiddels drie previews verschenen, waarin Liam, Zayn en Niall verschijnen. Vermoedelijk zullen er dus nog twee volgen, zodat alle One Direction-leden hun eigen screentime hebben gekregen. De cameravoering is knus en intiem. Als kijker ben je zogenaamd het liefje van de jongens; zij staren je dromerig aan. Het is een fantasie die veel fans zullen hebben: een date beleven met hun idool. Met deze videoclip kunnen ze zich dat nóg levendiger inbeelden.

Lees ook: One Direction – Where Do Broken Hearts Go
Lees ook: One Direction – Ready To Run

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>