Nieuwe muziek: Rihanna – R8 (preview)

Ok, het is nog niet veel, maar ik wil het jullie toch niet onthouden. Rihanna plaatste deze week een korte preview van nieuwe muziek. Het toekomstige nummer zal op het album ‘R8′ staan, en hiermee lijkt de zangeres terug te gaan naar haar R&B-roots.

Over een loeiende sirene zingt Riri: Ain’t none of this shit promised, ain’t none of this shit certain. Niet ontzettend diepgaand, maar wel lekker fel. En bepaald niet radiovriendelijk, iets wat de meest recente Rihanna-singles allemaal wél waren. Inmiddels ben ik erg benieuwd naar nieuw materiaal van de zangeres, want dat is al weer een behoorlijke tijd geleden. We zijn misschien een beetje verwend omdat ze sinds haar debuut elk jaar een plaat uitbracht. Tot 2012. Want na het destijds verschenen Unapologetic is het stil. Hopelijk duurt het nu niet lang meer voordat we daadwerkelijk nieuw materiaal te horen krijgen.

Lees ook: Rihanna – Pour It Up
Lees ook: Nieuwe video: Rihanna – Diamonds

Als onderstaand filmpje niet werkt, beluister de preview dan hier.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>