Nieuwe muziek: Rihanna – Higher (preview)

Rihanna heeft weer een preview geplaatst van een nieuw nummer dat vermoedelijk op ‘R8′ zal komen te staan. De track heet ‘Higher’ en klinkt voor Riri’s doen opnieuw behoorlijk rustig. Het lijkt bij dit nieuwe album meer om teksten en vocalen te gaan dan om dreunende beats. Beluister de veelbelovende vijftien seconden hieronder.

This whiskey got me feeling pretty, schalt Rihanna in de eerste zin. Het lijkt een soulvol geproduceerde track te worden. Tikkeltje Motown zelfs. Eigenlijk best verfrissend dat Rihanna nu met verschillende genres experimenteert, al hoop ik persoonlijk dat er op R8 ook weer wat dansbare nummers staan. FourFiveSeconds vond ik een mooi liedje, maar ik luister hem nauwelijks. Misschien omdat ik anderen in dat genre beter vind? Of omdat ik, als ik Rihanna aanzet, toch zin heb in fijne pop of zwoele R&B. Niet in country.

Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van dit nummer. Het zal nu niet lang meer duren voor er meer details van Rihanna’s achtste studioalbum naar buiten komen. De zangeres is eigenlijk nog nooit zó mysterieus geweest over een plaat.

Lees ook: Rihanna / Kanye West / Paul McCartney – FourFiveSeconds

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>