Preview video: Madonna – Ghosttown

Na Jay-Z, Beyoncé en Rihanna heeft ook Madonna zich vol op de promotie van Tidal gestort. Niet gek, want ook zij is mede-eigenaar van het bedrijf. Haar nieuwe videoclip voor ‘Ghosttown’ zal zijn première exclusief op de streamingdienst beleven, maar spoedig daarna vast ook wel ergens op youtube te vinden zijn. Er is nu alvast een preview te bekijken.

Na Living For Love is Ghosttown de tweede single van het meest recente Madonna-album, Rebel Heart. Ondanks goede kritieken is dit commercieel gezien haar slechtst verkopende plaat in 20 jaar (bron). Maar daar kunnen een paar succesvolle singles natuurlijk nog wel verandering in brengen. Ghosttown is alvast een goede keuze en de preview van de clip is ook veelbelovend. Donker, onheilspellend, provocatief, Madonna in hoge zwarte laklaarzen; het belooft een interessant filmpje te worden. De volledige clip verschijnt volgende week, en dan kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Madonna – Living For Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>