Adele teaset nieuw nummer, beluister de eerste klanken van haar derde album

De geruchten draaien al een tijdje op volle toeren; Adele zou eind november, de 20e om precies te zijn, met haar nieuwe album komen. Hoewel ze het zelf nog niet heeft bevestigd, lijkt de campagne sinds gisteren officieel van start gegaan. Tijdens de Britse X-factor verscheen namelijk een commercial met de onmiskenbare stem van de zangeres. 

Update! Bekijk haar nieuwe videoclip Hello nu! 

De reclame was anoniem, maar het is zo klaar als een klontje dat we Adele horen zingen. De songtekst, van wat wellicht de eerste single zou kunnen worden, luidt: ‘Hello, it’s me. I was wondering if after all these years, you’d like to meet to go over everything. They say that time’s supposed to heal ya, but I ain’t done much healing.’ Het zijn slechts een paar zinnen, maar ze sloegen in als een bom. Sociale media explodeerde, Adele was urenlang trending topic. En dat is nog maar het begin.

Want als het album van de zangeres dadelijk daadwerkelijk verschijnt is dat één van de grootste releases, misschien zelfs wel dé grootste release, van dit decennium. Adele’s populariteit is ongekend, haar vorige plaat 21 verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren. Geen enkel ander album deed het beter sinds het millennium. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog, des te meer omdat we er zo lang op hebben moeten wachten. De vraag is: zijn jullie er klaar voor?

Update 21-10 Adele heeft inmiddels via sociale media bevestigd dat haar derde plaat, getiteld 25, eraan komt. Ze omschrijft het als een goedmaak-album, waarop ze het vooral goedmaakt met zichzelf. Over de strubbelingen van een jonge adolescente. De eerste single komt volgende week vrijdag 30 oktober uit.

Lees ook: Adele – Rolling In The Deep

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>