Preview: Adele – When We Were Young

Mocht je onder een steen hebben geleefd de afgelopen maand: aanstaande vrijdag komt het nieuwe album van Adele uit. Daarop staat uiteraard de eerste single Hello, dat sinds de release de internationale hitlijsten domineert, en een dozijn andere liedjes. Daaronder ook When We Were Young, een favoriet van Adele zelf. Van dit nummer is nu een preview te beluisteren. 

Door de enorme anticipatie en sterrenstatus die Adele inmiddels verworven heeft zijn de verwachtingen bizar hoog. Kan ze daar überhaupt ooit aan voldoen? Afgaande op deze preview en op Hello is het antwoord volmondig: ja. Ze borduurt voort op bewezen successen, maar voegt daar nieuwe elementen aan toe. When We Were Young klinkt bombastisch en theatraal, als een track waarop Adele vocaal helemaal los kan gaan. Erg veelbelovend.  Als je verrast wil blijven tot vrijdag, moet je onderstaande previews nog niet beluisteren natuurlijk. Wees in ieder geval voorbereid op een Adele-storm aankomend weekend.

Lees ook: Adele – Hello 

Update: bekijk nu het volledige optreden!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview: Adele – When We Were Young

  1. Lisa

    Denk dat ik mentaal niet klaar ben voor 25 , moet nu al huilen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>