Nieuwe video: Di-rect / Kern Koppen – Say Something

Een samenwerking die vanuit een vriendschap is ontstaan, tussen Di-rect en Kern Koppen. Dit resulteert in een mix van Nederlandstalige rap en Engelstalige zang op het rustige nummer Say Something. De clip – met een aandoenlijk kind tussen bordkartonnen meubels – laat veel ruimte open voor eigen interpretatie. De tekst laat echter nergens misverstanden over bestaan: it’s not too late to do something | Right from the heart, which means something. Zou zo maar één van de belangrijkste platen voor Serious Request 2012 kunnen worden.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Di-rect / Kern Koppen – Say Something

  1. Leonie

    Prachtig nummer met een hele mooie tekst en een geweldige videoclip! Mee eens dat dit zo maar één van de belangrijkste platen voor Serious Request 2012 zou kunnen worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>