Nieuwe video: Sensato / Pitbull – Confesión

Dit nummer heet Confesión en dus speelt de clip zich af in kerkelijke sferen. Terwijl Sensato een ceremonie houdt, legt Pitbull een biecht af. Niet over zijn eigen misdragingen, maar over de schoonheid van enkele bekende dames. Pitbull vertelt namelijk dat hij het bloedheet krijgt van Shakira, Eva Longoria, Jennifer Lopez en Sofia Vergara. Tja, met geloof heeft het dus allemaal weinig te maken.

De nonnen die Pitbull en Sensato om zich heen hebben verzameld, zijn dan ook allesbehalve kuis. Zo dragen zij zwarte jarretels en is hun lingerie bijna zichtbaar. De non die de biecht van Pitbull afneemt vergrijpt zich zelfs aan een glas wodka, omdat het haar allemaal te veel wordt. En ook het onophoudelijke muevanse (letterlijk: move it) nemen de dames nogal letterlijk. Oftewel, zelfs een stripclub heeft meer klasse.

De muziek
Over de raps van Pitbull waren we al niet echt te spreken, maar dat heliumgeluid dat Sensato produceert is zo mogelijk nog afschuwelijker. Waarom is deze man überhaupt zanger? En de beat is dan ook nog eens rechtstreeks overgenomen van Oliver Twist van D’Banj. Is de inspiratie op ofzo?

Clip-oordeel

Meer van Pitbull:
Nieuwe video: Pitbull – Don’t Stop The Party
Nieuwe video: Pitbull/Shakira – Get It Started
Nieuwe video: Pitbull/Pharrell Williams – Blanco

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>