Nieuwe video: B.o.B / Priscilla – John Doe

Waarom kijken? Raylen introduceert zichzelf als een plattelandsmeisje dat naar de grote stad is verhuisd om haar acteerdroom na te jagen. Een meisje als velen dus. Bereid om hard te werken en een tikkeltje naïef. Helaas voor Raylen loopt het allemaal compleet anders dan ze in gedachten had. Ze wordt voorgesteld aan de verkeerde mensen, en eindigt zodoende coke snuivend op een wild feestje, waar ze eerder wordt behandeld als een gebruiksvoorwerp dan als een persoon. Hier wordt niet de actrice in Raylen naar boven gehaald, maar de prostituee. Een triest verhaal dus, dat helaas maar al te vaak in real life gebeurt. Het maakt van John Doe een ander soort video en dat valt te prijzen.

En de muziek? Die hook van Priscilla is heerlijk, maar de rest van het nummer is nogal onsamenhangend. Tekstueel klapt B.o.B weliswaar behoorlijk uit de school – hij maakt een biecht over zijn drankgebruik, vreemdgaan en agressie in het verleden – maar zijn raps ontberen de juiste flow. De productie is ook wat rommelig, het gedeelte van Priscilla lijkt steeds vanuit het niets te komen. Jammer, want dit nummer heeft zeker potentie, maar voelt gewoon niet als één geheel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>