Nieuwe video: Jennifer Lopez / Iggy Azalea – Booty

Op het meest recente verzamelwerk van Jennifer Lopez stond al een duet met Iggy Azalea – Acting Like That – maar als nieuwe single heeft ze een ander nummer bewerkt. Het gaat om ‘Booty’ (oorspronkelijk ‘Big Booty’ met Pitbull). En weer met Iggy. De dames lijken elkaar dus helemaal gevonden te hebben.

Waarom kijken? Jennifer Lopez ligt onder vuur wegens deze videoclip. Maar waarom eigenlijk? We kijken ruim vier minuten naar schuddende bilpartijen, oké, maar trekt daar serieus nog iemand een wenkbrauw van op? Het is hoogstens wat ongeïnspireerd allemaal, want al dat lillende vlees verhult natuurlijk dat er voor Booty gewoonweg geen concept was. Behalve dan ‘Jennifer Lopez en Iggy Azalea schudden voortdurend met hun kont’. En ja, dat lijkt dus nog te werken ook, want hiermee kun je nog steeds de nieuwspagina’s halen.

En de muziek? Booty is eigenlijk precies het soort nummer dat je verwacht bij een samenwerking tussen JLo en Iggy. Wellicht dat Jennifer in de gaten kreeg hoeveel succes Nicki Minaj heeft met haar Anaconda, want het uitgangspunt van dat nummer is hetzelfde. Booty is weliswaar wat eentoniger en heeft een wat irritant bewerkte stem die voortdurend de titel schreeuwt, maar is wel uitermate geschikt voor op de dansvloer. Na de successen van Wiggle en Anaconda is dit definitief de zomer waarin het achterwerk voorop staat.

Lees ook: Jennifer Lopez – First Love

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>