Nieuwe muziek: Eminem – Detroit Vs. Everybody

Er is een nieuw (compilatie)album aanstaande om het vijftienjarige jubileum van Shady Records te vieren, ‘Shady XV’. De releasedatum is 24 november en dus is de promotie volop aan de gang. Een nieuw nummer dat online is gezet is ‘Detroit Vs. Everybody’, waarop Eminem samenwerkt met een heel rijtje rappers. Royce Da 5‘9, Big Sean, Danny Brown, Dej Loaf en Trick Trick zijn allemaal te horen op deze track.

Eind oktober is de tracklist van Shady XV naar buiten gekomen en daaruit blijkt dat het uit twee disks bestaat. Op de eerste helft staan nieuwe nummers van Slaughterhouse, Royce Da 5’9, Yelawolf, D12, en natuurlijk Eminem. De tweede helft bestaat uit de grootste hits en klassiekers, zoals Lose Yourself, In Da Club (50 Cent) en My Band (D12). Luister hier ook Eminems meest recente track met Sia.

Lees ook: Eminem / Rihanna – The Monster

Bekijk hieronder ook een cypher session.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>