Nieuwe muziek: Nicki Minaj / Skylar Grey – Bed Of Lies

Op de Europese versie van de MTV Awards, die afgelopen weekend plaatsvonden, was Nicki Minaj de host. Ook trad zij op met een medley van hits en nieuw materiaal. Zo bracht zij de wereldprimeur van ‘Bed Of Lies’ op het podium. Het nummer is een samenwerking met Skylar Grey en zal op het in december te verschijnen ‘The Pink Print’ staan. De studioversie is nu te beluisteren.

Oorspronkelijk is Bed Of Lies een liedje van Skylar Grey, maar toen het Nicki ter ore kwam wilde zij er graag mee aan de slag. Ze heeft het refrein behouden zoals het was, maar een aantal persoonlijke raps toegevoegd. Het is zelfs gevoelig te noemen, iets wat je van de Anaconda-zangeres misschien niet meteen verwacht. The Prinkprint staat gepland voor 15 december, maar is inmiddels al een paar keer uitgesteld. Het belooft in ieder geval een diverse plaat te worden, met naast brutale hiphop dus ook ruimte voor haar softe kant.

Lees ook: Lyric video Nicki Minaj onder vuur om nazisymboliek
Lees ook: Skylar Grey / Eminem – C’mon Let Me Ride

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Nicki Minaj / Skylar Grey – Bed Of Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>