Nieuwe muziek: OMI – Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

Het reggae-nummer ‘Cheerleader’ van OMI lijkt tweeënhalf jaar na de releasedatum een hit te worden. Niet in de oorspronkelijke versie, maar in de remix van Felix Jaehn. Het nummer was al de nummer 1 in Denemarken en Zweden en bestormt momenteel onze iTunes-lijst.

Beluister hier Cheerleader zoals het in augustus 2012 online werd gezet. Nadat de Duitse Felix Jaehn het onder handen heeft genomen, klinkt het iets minder reggae, maar nog steeds zomers en rustgevend. Het is een verleidelijk liedje over het meisje van je dromen vinden, dat met de trompet-klanken extra goed tot zijn recht komt. De stem van OMI is echter zo bewerkt dat ‘ie van iedereen had kunnen zijn, dus de credits gaan toch vooral naar de productie. Warm je eventjes op in deze koude januarimaand. Beluister Cheerleader hieronder.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: OMI – Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

  1. karin

    Heerlijke muziek!

      /   Reply  / 
  2. kristel

    Echt een super nummer om goed op los te gaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>