Nieuwe video: AlunaGeorge / Popcaan – I’m In Control

alunageorge

Het Londense electro-duo AlunaGeorge, bestaande uit Aluna Francis en George Reid, bracht in 2013 een debuutalbum uit. Inmiddels zijn ze bezig met de opvolger en de nieuwe single is I’m In Control. 

Als je nog op zoek was naar een mooie vakantieplek, krijg je hier een uitstekende optie voorgeschoteld: de Domincaanse Republiek. I’m In Control zit vol met prachtige beelden van het land in het Caribisch gebied. Aluna doet de naam van de track eer aan door volledige controle te nemen en overal op de voorgrond te treden, terwijl George en Popcaan schitteren door afwezigheid. Er wordt uitbundig gedanst door mooie, halfnaakte mensen en Aluna toont de volledige inhoud van haar garderobe. Serieus, volgens mij heeft ze wel dertig kledingwissels.

En de muziek? Prettige combinatie van UK garage-muziek en Jamaicaanse reggae. Enerzijds best underground, maar door de poppy melodielijntjes toch ook wel weer commercieel. Ik zou er in ieder geval niet raar van opkijken als het een hit wordt, met de zomer in aantocht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>