Nieuwe video: Wisin / Jennifer Lopez / Ricky Martin – Adrenalina

Wisin heeft als onderdeel van het duo Wisin & Yandel al de nodige successen geboekt. Vorig jaar besloten beide artiesten ook een soloalbum op te nemen, waarbij de de hulp kregen van verschillende internationaal gelauwerde namen. Het album van Wisin zal El Regreso del Sobreviviente gaan heten en verschijnt aankomend voorjaar. Naast samenwerkingen met Chris Brown, Pitbull, Sean Paul en Michel Teló, heeft hij ook een nummer gemaakt met Jennifer Lopez én Ricky Martin. Het resultaat is Adrenalina. 

Lees ook: Jennifer Lopez – Same Girl

Waarom kijken? Nou, zoveel Spaans temperament in één videoclip moet toch wel van het beeldscherm afknallen, zul je denken. En dat doet het dan ook. Na de korte introductie, waarin mannen en vrouwen in merkwaardige outfits arriveren op een met graffiti besmeurde plek, barst Adrenalina los. Al snel krijgen we de nodige hijgerige blikken richting de camera. Zowel van Ricky Martin en Jennifer Lopez als van iemand die verdacht veel op Pitbull lijkt (maar dat blijkt dus Wisin te zijn). Vervolgens wordt er een soort dancebattle gehouden in een overweldigende lichtkoepel. En dansen kunnen ze, stuk voor stuk. Het is de energie die je verwacht bij een dergelijk nummer. Jammer alleen dat de video verder weinig verrassends in petto heeft. Behalve dan dat Ricky ineens aan Jennifers oor hangt te likken. Iedereen weet toch dat hij op mannen valt?

En de muziek? Ehm, een beetje een rommeltje. Door de Spaanse klanken en het opzwepende tempo kun je er best lekker op dansen, maar de individuele stukken klinken als vijfentachtig gecombineerde nummers. Steeds als je in een bepaalde flow zit, komt er weer een amateuristische overgang naar een compleet ander gedeelte. En hoewel Adrenalina eigenlijk van Wisin is (die ook qua muziek behoorlijk op Pitbull lijkt), nemen Jennifer en Ricky duidelijk de leiding. Het is allemaal niet slecht, maar ook zeker niet zo overdonderend als ze zelf wellicht vermoeden.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Wisin / Jennifer Lopez / Ricky Martin – Adrenalina

 1. Annemiek

  Ja hoor, hier gaat mijn bloed weer van stromen, heerlijke muziek . Swingen maar waar dan ook, thuis,sportschool of een dansgelegenheid. Groetjes Annemiek

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  De nieuwste hit van Enrique Iglesias-Bailando is echt weer een vuur klapper.Lekker om naar te luisteren en nog beter om op te dansen.(sporten) gr. Annemiek

    /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Muziek dansen en sporten is voor iedereen ongeacht welke leeftijd.gr.Annemiek

    /   Reply  / 
 4. Annemiek

  Een vrij nieuw nummer is :Grandes Exitos salsa van Marc Anthony…G’tjes. Annemiek

    /   Reply  / 
 5. Annemiek

  Er schijnt echt een goede Cubaanse dansschool te zijn in Amsterdam genaamd Jose… Ik heb hem ooit een mail gestuurd…Annemiek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>