Nieuwe muziek: Mr. Probz / T.I. / Chris Brown – Waves (Robin Schulz Remix)

Van het door Mr Probz gezongen succesnummer ‘Waves’ werd eerder natuurlijk al een remix gemaakt door Robin Schulz, waardoor het vrijwel overal ter wereld werd opgepikt. Dat smaakte duidelijk naar meer. Of anders gezegd, naar een nog gemixtere versie van het nummer. Want op deze nieuwe mix zijn ook T.I. en Chris Brown te horen.

Erg leuk natuurlijk voor Mr. Probz, dat zulke grote namen zich aan hem willen binden. T.I. zorgt voor een openings-rap, terwijl Chris Brown een versie van het refrein verzorgt. Dat klinkt erg smooth, zeker als je het vergelijkt met de geraspte stem van Mr Probz zelf. Voor de rest is het natuurlijk weer gewoon de Robin Schulz Remix van Waves, die we maar al te goed kennen. En eerlijk gezegd heb ik het nummer nu onderhand iets te vaak gehoord. Tijd voor meer echt nieuw werk van Mr Probz!

Lees ook: Chris Brown / Ariana Grande – Don’t Be Gone Too Long

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>