Nieuwe muziek: Beyoncé / Pharrell Williams – Blow

Deze week verscheen de Platinum Edition van het album ‘Beyoncé’, met daarop alle singles en videoclips die de zangeres vorig jaar pardoes online zette. Ook staan er twee nieuwe nummers op – 7/11 en Ring Off – en daarnaast een aantal remixes van bestaande nummers. Eentje daarvan is ‘Blow’, waarop nu ook Pharrell Williams te horen is.

Niet verwonderlijk dat er voor dit nummer is gekozen, aangezien Pharrell sowieso al één van de producers van Blow was. Maar vanaf 1:40 is nu ook een verse van hem te horen. En dat past uiteraard uitstekend, want het nummer heeft toch al een behoorlijk hoog funk-gehalte. Achter die vrolijk brommende baslijn schuilt natuurlijk gewoon een track over orale seks, dat moge duidelijk zijn. Mooi verpakt in een disco- en soul-jasje.

Lees ook: Beyoncé – Ring Off
Lees ook: Beyoncé – 7/11

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>