Nieuwe muziek: Maroon 5 / Nicki Minaj – Sugar

Met ‘Sugar’ scoort Maroon 5 wederom een joekel van een hit. Momenteel staat het liedje op nummer 3 in de Amerikaanse Billboard. En ook in andere internationale charts doet het nummer goede zaken. Om het nog een extra duwtje in de rug te geven is er nu een nieuwe versie opgenomen, met wat extra zoetigheid van Nicki Minaj.

Persoonlijk vind ik Sugar echt een vréselijk liedje – zo zoet en commercieel dat m’n nekharen ervan overeind gaan staan. Maar de mannen van Maroon 5 weten duidelijk wat het grote publiek wil, want ze scoren al jaren de ene na de andere hit. En Amerikanen houden sowieso wel van een flinke portie klefheid. Nou, dan zit je goed met dit nummer.

Gelukkig voegt Nicki iets rauws toe met haar rap. Bovendien is in deze remix de beat onder het nummer onder handen genomen; die bouncet iets meer op en neer. Al met al is deze versie beter te behappen dan het origineel, maar voor m’n plezier zou ik het nog steeds niet opzetten.

Lees ook: Maroon 5 – Sugar

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>