Nieuwe video: Green Day – Oh Love

Optreden is waar Green Day goed in is. En dat doet de band dus ook in de clip voor Oh Love, een intiem optreden geven. Het publiek bestaat uit modellen, gekleed in niemendalletjes. Ze roken, drinken en blazen grote bellen van kauwgom. Het is in ieder geval niet het meest preutse publiek, dat wordt naarmate de video vordert steeds duidelijker.

Touche-moi prijkt er op het lingerie van één van de meisjes. En dat is ook precies wat er gebeurt in het laatste deel van de clip; de bandleden en modellen kronkelen over elkaar heen. En allesbehalve suggestief. In de bijna pornografische setting worden billen en tepels uiteraard netjes vervaagd, want er kijken ook jonge kindertjes mee. De clip ademt zodoende het rock ‘n roll-gevoel wat Green Day graag neerzet. En wat hebben die bandleden nou nog meer nodig dan mooie meisjes – en hun instrumenten?

De muziek
Green Day is bezig met een ingenieus plan; in de aankomende maanden komen er namelijk drie albums uit van de band. Drie! Gaat dat niet ten koste van de muziek, vraag je je dan al snel af. Maar met Oh love als eerste voorproefje kunnen de fans zich alvast verheugen op de trilogie. Het nummer is toegankelijk, heeft een fijn refrein en een lekkere gitaar-solo. Daarnaast heeft het een groot meezing gehalte, waardoor het uitstekend materiaal is om mee op te treden.

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Green Day – Oh Love

  1. Pingback: Nieuwe video: Green Day – The Forgotten (Breaking Dawn Pt.2) | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>