Nieuwe video: Fall Out Boy – Young Volcanoes

Fall Out Boy – al drie videoclips lang in gevangenschap – heeft het opnieuw zwaar en dineert à la Hannibal Lecter.

Waarom kijken? Een beetje sadisme op zijn tijd kan geen kwaad! In dit vervolg op voorgaande clips – de heren werden gevangen genomen tijdens My Songs Know What You Did In The Dark (Light ‘Em Up) en gemarteld in The Phoenix – serveren kannibalistische meisjes een gruwelijk diner. Patrick Stump en consorten zitten vastgebonden en krijgen de meest weerzinwekkende hapjes en drankjes toegediend. Smakelijk!
Waarom niet kijken? Dit is natuurlijk kinderspel vergeleken bij moderne series als Hannibal (NBC) en American Horror Story (FX), waar gruwelen tot een nieuwe kunst wordt verheven.
Wie steelt de show? De slang in de fruitmand.
En de muziek? De clip is misschien lekker donker, de muziek is dat absoluut niet. Fall Out Boy strijdt voor het bestaansrecht van échte rock&roll, maar Young Volcanoes klinkt helemaal zo rocky niet. Geen vuige gitaarriffs, maar een vrolijke riedel en jodelende koortjes op de achtergrond. Er klinkt zelfs iets van handgeklap. Het doet qua sfeer een beetje denken aan Train. En dat kan toch niet de bedoeling zijn bij een band die poogt echte rock af te leveren?

Meer van Fall Out Boy: I Don’t Care * My Songs Know What You Did In The Dark * Beat It * Thnks Fr Th Mmrs

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>