Nieuwe video: Gavin DeGraw – Make A Move

Waarom kijken? Gavin DeGraw staat natuurlijk een beetje bekend als het braafste jongetje van de klas, maar daar wil hij met deze videoclip verandering in brengen. In Make A Move wordt hij namelijk om onbekende redenen achterna gezeten door de politie. Zou hij zijn parkeerbon niet hebben betaald? Of ergens door rood hebben gereden? Iets heftiger kun je je bij Gavin eigenlijk niet voorstellen. Anyway, onderweg pikt hij een meisje op dat zo van de catwalk lijkt te zijn gelopen, alvorens zij samen naar het dichtstbijzijnde motel vluchten. Daar tikken ze de nodige shotjes Jägermeister achterover, verkleden zich meermalen en beleven een intense nacht. Het verhaal van deze clip blijft compleet onduidelijk, maar Gavin beleeft hiermee zijn eigen James Bond-avontuur(tje).

En de muziek? Toen de zanger zo’n tien jaar geleden debuteerde met Chariot, verraste hij ons met een fris en buitengewoon vernieuwend geluid. Inmiddels zijn we vijf albums verder en heeft Gavin DeGraw helemaal niets aan zijn concept (radiovriendelijke semi-rocksongs) veranderd. Het klinkt allemaal ontzettend gezellig hoor, maar ook ongelofelijk uitgekauwd en voorspelbaar. Het zou me niet eens verbazen als Make A Move zes jaar geleden al een keer is uitgebracht, maar dat we dat massaal vergeten zijn.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Gavin DeGraw – Make A Move

  1. Sjoerd

    Skyradio muziek.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>