Nieuwe muziek: Bastille – Torn Apart

Bastille doet waar het goed in is op het nieuwe nummer ‘Torn Apart’, dat vanaf de eerste luisterbeurt klinkt alsof je het al jaren kent. Het is de leadsingle van de in december te verschijnen EP ‘VS. (Other People’s Heartache p III)’.

Het nummer kent zowel rock- als electro-invloeden en staat als een huis. Mooie zanglijnen, een bombastisch refrein en als uitsmijter ook nog een even rauwe als onverwachte verse van Lizzo. Geen idee wie dat is, maar ze heeft een lekkere stem in ieder geval. ‘Torn Apart’ maakt in ieder geval erg benieuwd naar het verdere nieuwe werk van Bastille! En dan te bedenken dat de mannen live nog tienmaal beter klinken dan op plaat.

Lees ook: Bastille – Oblivion

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>