Nieuwe muziek: Queen – Let Me In Your Heart Again

Speciaal voor het goede doel (RED) is er een nieuwe versie gemixt van Queens ‘Let Me In Your Heart Again’. Dit is gedaan door William Orbit, die eerder met Madonna werkte aan het succesvolle ‘Ray Of Light’. Ook is er een nieuwe videoclip in elkaar geknutseld van archiefbeelden.

En als je je waagt aan een mix van een onuitgebracht Queen-nummer, ook al is het voor een goed doel, bevind je je op glad ijs. Daar zijn de meeste fans niet van gediend. Freddie Mercury kan er namelijk al 23 jaar niets meer tegenin brengenhij overleed in 1991. William Orbit heeft wat dat betreft een ondankbare rol, maar heeft er het beste van proberen te maken. Met veel toegevoegde synths. Overigens zal op het nieuwe verzamelwerk Queen – Forever een andere versie van Let Me In Your Heart Again staan.

Op de website van (RED) valt te lezen: When you buy (RED) from the world’s most iconic brands, they donate up to 50% of the proceeds to fight AIDS. We’re at a tipping point in the fight – with action and urgency, it’s possible for the world to end the transmission of HIV from moms to their babies. Er zullen in de aankomende weken nog meer singles verschijnen waarvan de opbrengst naar (RED) gaat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>